Fan de Aengwirderwei Labrador Retrievers
HOME
INFORMATIE
ONZE HONDEN
FOTO'S
CONTACT
CONTACT
Sascha
N.H.S.B. 2351777

image image image

Onze Sascha is een blonde Labrador Retriever, geboren op 25 april 2001. Zij heeft een mooie kop, met zeer "sprekende" ogen en wenkbrauwen. Zij is zeer lief en rustig, maar kan af en toe nog als een echte "pup" uit de hoek komen. Sascha is gek op kinderen en laat alles met zich uitvreten. De grootste hobby van Sascha is tuinieren (lees "snoeien en spitten"), maar ook een potje voetbal kan haar niet lang genoeg duren. Sascha heeft HD-A en is vrij van ED en heeft een geldige ooguitslag.

Sascha heeft op 23 maart 2004 haar eerste nest geworpen met als vader van de pups Rudo Ernest van de Midzomer. Uit dit nest van 7 zwarte teven hebben wij zelf één teefje gehouden: Famke (Parthenos fan de Aengwirderwei). De andere teefjes heten Freija, Medy, Mischa, Riska, Sanne en Senna.

Sascha heeft op 25 augustus 2007 haar tweede en laatste nest geworpen met als vader van de pups Maxwell from Service Paradise. Uit dit nest van 8 pups (1 blonde reu, 1 blonde teef, 3 zwarte reuen en 3 zwarte teven) hebben wij zelf het blonde teefje gehouden: Aygo (Andromeda fan de Aengwirderwei). Het blonde reutje heet Kay. De zwarte reuen heten Chico, Jop en Simba. De zwarte teefjes heten Chibbe, Floortje en Sinne.

Max Cita's FarmLesterElmer v. Oortmansgoed
Pebbles
KimberRekky v. Janslust
Leonie
AmyBoggy Valley's AronAron v.h. Notenbos
Boggy Valley's Emma
Astra v. SûthwoldaChap v. Sûthwolda
Radna
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hieronder is een foto van elke pup uit het nest van Sascha en Maxwell (25-08-2007) te vinden.
De pups zijn op de foto's 8 weken oud.

image image image image
image image image image
Copyright © 2006-2010 fan de Aengwirderwei - Alle Rechten Voorbehouden