Fan de Aengwirderwei Labrador Retrievers
HOME
INFORMATIE
ONZE HONDEN
FOTO'S
CONTACT
CONTACT

We zullen ons even voorstellen: wij zijn Douwe, Grietsje, Janwillem en Martijn Bethlehem. Op kleine schaal en uit pure hobby fokken wij Labrador Retrievers. Eigenlijk houden vooral Grietsje en Martijn zich hier mee bezig, maar als gezin staan we met zijn allen klaar voor de honden en de puppy's. We wonen in Tjalleberd, een klein dorp in de omgeving van Heerenveen. In onze ruime vrijstaande woning met compleet afgeschutte achtertuin hebben we alle plaats en rust om af en toe op verantwoorde wijze een nest te fokken. De pups groeien in huis op, waar ze vanaf het begin in contact komen met kinderen van alle leeftijden en huisdieren. De pups wennen op deze manier ook aan alle dagelijkse geluiden van het huishouden om zich heen.

Wij fokken volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging. Dit betekent dat de heupen en ellebogen van onze honden zijn getest, dat hun ogen zijn gespiegeld en dat ze op show minimaal een "Zeer Goed" als exterieur kwalificatie hebben gekregen.

Wilt u meer informatie of heeft u wellicht belangstellig voor één van onze puppy's, dan kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contact pagina.
Copyright © 2006-2010 fan de Aengwirderwei - Alle Rechten Voorbehouden