Fan de Aengwirderwei Labrador Retrievers
HOME
INFORMATIE
ONZE HONDEN
FOTO'S
CONTACT
CONTACT
Gaia (Gaia fan de Aengwirderwei)
N.H.S.B. 2621704

image image image image

Gaia is n van de teven uit het eerste nest van Famke en is geboren op 23 augustus 2006. Deze jeugdige dame is al zeer volwassen, maar zij houdt ook nog erg veel van spelen en stoeien met de andere honden. Apporteren vindt ze geweldig, het liefst loopt ze de hele dag met een knuffel in haar bek rond. Gaia is heel erg gehoorzaam en heeft een goede "will to please". Op de Flevodogshow 2007 in Almere behaalde zij een ZG-kwalificatie, ook op de Martinidogshow in 2009 behaalde ze een ZG. Gaia heeft HD-A en is vrij van ED en heeft een geldige ooguitslag, tevens is zij E.I.C. vrij*.

Op 10 augustus 2009 is Gaia bevallen van 1 blond reutje met als vader Precious Neelix van 't Chielewout, zijn naam is Brego (Hero of the Day fan de Aengwirderwei).

Gaia is op 28 augustus 2010 bevallen van haar tweede nest. Vader van het nest is Neelix (Precious Neelix van 't Chielewout). Er werden 7 pups geboren: 2 blonde reuen, 2 zwarte reuen, 1 blond teefje en 2 zwarte teefjes. Helaas werd n van de blonde reutjes dood geboren. En van de zwarte teefjes blijft bij ons wonen, haar naam is Chelsea.

*Voor meer informatie over E.I.C./Exercise Induced Collapse: KLIK HIER (Veterinair Diagnostisch Laboratorium - Universiteit van Minnesota)

Maxwell from Service ParadiseWetten E-JollaCambremer Tom Cobbley Of Charway
Wetten Galeija
Alison Clair v. 't HoogeindPhilipstown Artaban
Beau v. 't Hoogeind
Parthenos fan de AengwirderweiRudo Ernest v.d. MidzomerFogel Hlara Forever Young
Ode v.d. Midzomer
SaschaMax Cita's Farm
Amy
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hieronder is een foto van elke pup van Gaia en Neelix te vinden.
De pups zijn op de foto's 8-9 weken oud.

image image image image
image image image
Copyright 2006-2010 fan de Aengwirderwei - Alle Rechten Voorbehouden